Vores eget bukkeværktøj

Denne tekst omhandler alt lige fra bukning af rør og rør, som f.eks. udstødningsrør, til profilvalsning og bukkeværktøj. Profilvalsning & bukning af rør er blevet en fordelagtig alternativ proces inden for rørbearbejdning i forhold til almindelige svejsede løsninger. Med bukning af rør vil det imidlertid ikke kun være muligt at gøre udgifterne til indkøb af rør lavere. Ifald I gør brug af bukkede rør i produktionen, kan det som regel være muligt at sikre jer en løsning, der er specialtilpasset til jer og har et smukkere resultat. Dertil er rørbukninger meget lettere at renholde og vejer mindre. Ifald jeres virksomhed udvælger os som jeres leverandør af bukning af rør, fx udstødningsrør, såvel som anden rørbearbejdning, forpligter vi os til, at alle jeres bukkede kedelrør, udstødningsrør, tyndvæggede eller sværvæggede rør bliver fremstillet til at tilfredsstille alle behov i jeres produktion. Som firma råder vi nemlig ikke bare over nogle af Nordens mest erfarne specialister når det kommer til bukning af rør, rørbearbejdning og bukkeværktøj. I vores eget værksted, laver vi tillige meget af det professionelle bukkeværktøj og de bukkematricer, som vi bruger ved rørbukning, som f.eks. af udstødningsrør.

Dermed er vi i stand til indfri selv de mest komplekse behov i jeres virksomhed. Førend vi indleder produktionen af en bestilling på bukning af forskellige slags rør for jeres virksomhed, producerer vi et fixtur på baggrund af en prototype. Prototypen produceres ydermere efter en model, som vi får fra jer eller selv udfører i svejsebøjninger. Derefter sker den aktuelle rørbukning samt efterfølgende bukninger af rør efter dette fixtur. På den måde kan vi sikre, at de bukkede rør modsvarer de aktuelle forhold i jeres virksomhed. Ud over rørbukning og rørbearbejdning samt produktion af bukkeværktøj, udfører vi tillige valsning af rør såvel som alle former for profilvalsning. Alle ydelser udfører vi til attraktive priser for seriestørrelser på kun 5-6 rør. Ud over profilvalsning kan vi tilbyde en hvilken som helst efterbehandling efter jeres ønske, mens vi bukker rør af radier i en hvilken som helst størrelse. Vores firmas bredtfavnende ekspertise bevirker, at vi pt. udfører alverdens opgaver for kunder i et væld af fagområder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>