Vil du finde nogle konferencelokaler København med plads til faglighed og fritid?

Er du på udkig efter nogle indbydende mødelokaler til dit kursus i nærheden af København? Som en følge af årevis virke i kursusbranchen har vi den rigtige viden til at sikre en problemfri afholdelse af enhver begivenhed fra bestyrelsesmøder til konferencer. Som følge heraf gør vi en dyd ud af, at stille så mange spørgsmål om dit arrangement, som muligt, så vi altid har en god fornemmelse af, hvilke krav du har til personalet og vores mødelokaler. Svarene benytter vi til at garantere, at du får nogle optimale mødefaciliteter, der hver og ét er udstyret og indrettet til at fungere som en unik setting for et optimalt dit arrangement.

Der er et unikt vue til de smukke omgivelser i vores helt eget parkanlæg fra mødefaciliteterne på vores kursuscenter, der ydermere beskrives bedst som charmerende med pæne møbler. For at gøre det enklest muligt for dig som konferencearrangør her på kursuscentret er alle konferencelokaler ydermere udstyret med hver en ting, som du skal bruge i forbindelse med et kursus. Konferencelokalerne er således udstyret med hjælpemidler som for eksempel state-of-the-art anlæg til lyd, DVD og video, smartboards, stativer med flipovers, computere, lynhurtig internetforbindelse og projektor. Hvert eneste hjælpemiddel er naturligvis i i en stand, der er optimal.

Dine kursusdeltagere har mulighed for at tanke op hele dagen med lidt af de delikatesser, der er anrettet i form af anretningsborde på forskellige steder uden for mødefaciliteterne, i det tilfælde, at du bruger vores mødelokaler København. Endvidere har du mulighed for at bestille en lækker buffetopstilling til morgen og frokost og ikke mindst en gourmetmiddag af friske råvarer fra nærmiljøet, som i så vid udstrækning, det er muligt, er producerede på en bæredygtig måde. Vores kokke vil naturligvis tillige gerne tilberede specialtilpasset kost til allergikere, vegetarer og lignende på bestilling.

I forbindelse med et hvilket som helst møde, kursus og lignende er der behov for små afbræk, hvor det er muligt at slappe af. Derfor har vi indrettet et lokale til afslapning her på kursuscentret, hvor konferencedeltagerne har mulighed for at benytte en massagestol eller blot sidde med høretelefoner og slappe af til al slags musik. Foretrækker nogle af dine gæster at komme lidt udenfor, er det tillige en oplagt mulighed at benytte en ipod med god lydkvalitet, der kan afspille afslapningsmusik, og slentre ud på en spadseretur i vores egen slotspark. Alt i alt er der derfor en lang række årsager til at tjekke vores kursuscenter ud, hvis du leder efter de bedste mødelokaler København til din konference.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>