Vi tilbyder favorable trappe priser for private og trapper i kvalitetstræ

Alle vores trappe priser fastsættes ud fra hvad for en slags trappe, du er på udkig efter. Vi laver bl.a. trapper i lige løb, udendørstrapper, kvartsvings trapper plus halvsvings trapper m/u repos. Ligeløbstrapper er som udgangspunkt den mest enkle trappetype med et moderne udseende samt en praktisk udformning. Idet trappen løber i lige linje, har alle trappetrinnene de samme mål. Svungne trapper er perfekte til at tilføre en bolig arkitektonisk og/eller skulpturel værdi. Desforuden kan vores medarbejdere med kvart- og halvsvingstrapper imødekomme flere udfordringer ift. vinkler såvel som begrænset plads ved at forme trappen, så trappeforløbet er skræddersyet til rummenes proportioner.

Er dig og din ægtefælle gået i gang med et renoveringsprojekt og skal have sat trappen i stand? Eller har du måske brug for en ny trappe til dit hus? Vi har konkurrencedygtige trappe priser både, i forhold til istandsættelse af eksisterende trapper samt helt nye trapper efter individuelle mål. Vores folk arbejder ud fra en solid baggrund som en følge af tyve års erfaring med at producere trapper. Vores medarbejdere fremstiller alle trætrapper i vores moderne træværksted, og dermed kan vi holde produktkvaliteten oppe og priserne lave. Derfor tilbyder vi lave trappe priser for private. Vi kommer indledningsvist ud for at lave en gratis opmåling i hjemmet og udarbejder på den baggrund et tilbud som indeholder trappe prisen i det konkrete tilfælde.

Er du på udkig efter gode trappe priser på trætrapper med en flot finish? Da vi fremstiller alle trapper på vores moderne værksted, tilbyder vi til enhver tid en ekstremt høj produktkvalitet samt de mest konkurrencedygtige priser på trætrapper. Når du skal til at udvælge hvad for en type af træ, den nye trætrappe skal laves af, giver vi dig adskillige muligheder at vælge imellem, eftersom vores værksted anvender alle typer træ. Dermed er du sikret en optimal mulighed for at opnå stilmæssig helhed i boligen, da du får muligheden for at matche trappens materialer med for eksempel gulvet, bordplader og den boligstil, du selv holder af.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>