Vi giver reparation af plæneklipper & service samt maskinsalg

I dette indlæg ønsker jeg at fortælle lidt i forlængelse af udvalgte services. Mit firma klarer reparationer og service såfremt det gælder en bred vifte af maskiner som fx entreprenørmaskiner foruden øvrige havebrugsmaskiner. Det er let for os at udbedre mekanismer i enhver form, som føres hos en typisk forhandler. Ud over det sælger vi spritnye varer sendt direkte fra de mest almindelige producenter som vi forhandler til langt under markedsprisen.

Har du haft et uheld, hvor du mangler assistance, skal du ikke have slavearbejdet i forhold til at få den ødelagte genstand/maskine hen til vores officielle adresse. Med afsæt i vores base her i Danmark rykker vi ud med servicevognen, da servicevognen står klar 24-7 til reparation af plæneklipper. Firmaet her besidder mere end tyve menneskeårs horisont foruden vigtig lærdom. Vi er et mellemstort etablissement, og med denne baggrund kan vi skabe den bedst tænkelige reparation af plæneklipper til priser helt i bunde.

Plages du af en græsslåmaskine, som er mangelfuld, eller vil du blot skabe grundlag for, at klipperen holder længe? Vi er i stand til at træde til uagtet, hvorvidt folk mangler en helt ny plæneklipper, eller klipperen er i stand ti lat blive reddet via visse reparationer. Takket være det mobile værksted sætter vi ind med reparation af plæneklipper netop der, hvor kunden skal bruge det. Hvilket er grunden til, at du ej behøver at have bekymringer om at skulle køre havemaskinen eller en anden havebrugsmaskine, der nu engang er i stykker, til en fast defineret lokalitet. I tillæg til plæneklippere kan vi lave reparationer på f.eks. almindelige landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner plus mange andre maskiner. Vores firma kan lave assistance på adskillige brands af traktorer foruden en bred vifte af havemaskiner. Alle dem, som de populæreste udsalgssteder sælger.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>