Vælg EUR-paller, hvis du skal bruge excellente og holdbare paller

Hvis emnet for debatten er fragt af store mængder af lagervarer, skabes der hyppigt en debat om hvad, der er den overlegne løsning. Enkelte sværger for eksempel til kæmpemæssige skibe, imens resten sværger til togtransport. Gældende for dem alle er det imidlertid, at det ligegyldigt selve transporteringsmetodens art er essentielt at indkøbe excellente og solide paller - http://www.jyskpalleimport.dk/default.asp – , som produkterne kan stilles på undervejs. Ved dette trin opstår dette dilemma: Er det en europalle - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=32 – eller EUR-paller - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=33 – , som er bedst?

Ja, det er egentlig en smule besværligt at vurdere, idet EUR-paller i bund og grund ligner en europalle. Fx er begge paller ISPM-15 blåstemplede, hvilket betyder, at pallerne har fået tilført varme og blåstemplede ifølge den valide lov. Denne behandling begrænser risikoen for, at der bliver overbragt insekter sammen med dine godsvarer.

Under normale vilkår kan du forvente, at en enkelt europalle kan holde til en varevægt på 1,5 ton. Er dine godsvarer tungere, bør du dog ikke udelukke EUR-pallerne. Du kan nemlig placere adskillige træpaller på hinanden og således styrke dine træpallers tolerance. To træpaller giver for eksempel udslag i en vægttolerance på nogenlunde 3 T. Det skal imidlertid ej være dette, der er årsag til, at du indhandler en europalle og ikke EUR-paller, da EUR-paller er i besiddelse af en lignende vægttolerance og derudover, ligesom europallerne, er naturvenlige. EUR-paller er jo kolossalt kostbare som genbenyttelsespaller, og dvs., at du i princippet låner pallerne og blot er i stand til at aflevere dem, når du ikke længere har brug for dem.

Af den årsag er der udelukkende ét at ytre, og dét er, at du lige meget hvad for nogle paller, du indkøber, er sikret holdbare paller i høj kvalitet!