Vælg de ideelle hjul såvel som taljer med radiostyring til dit byggefirma

Et passende sikkerhedsniveau såvel som uddannelse er nødvendige elementer på byggepladser. Lige meget om du som leder i en entreprenørvirksomhed skal investere i nogle nye sværlast hjul, fjernstyrede taljer eller personligt faldsikringsudstyr, er det af den grund nødvendigt, at du til enhver tid vurderer de aktuelle arbejdsforhold nøje, inden du for eksempel bestiller noget nyt faldsikringsudstyr. Ordentlig planlægning af arbejdsopgaverne såvel som instruktion til alle ansatte på en byggeplads er den absolut bedste måde at undgå slemme uheld med el-taljer på. Ydermere bør faldsikringsudstyr og taljer altid betjenes fuldstændigt efter bogen, og de bør være vedligeholdt.

Når du køber personlige faldsikringsudstyr til dine medarbejdere, er der mange omstændigheder, som du som hovedentreprenør per definition bør huske på. På en byggeplads er faldulykker nemlig faktisk nogle af de mest farlige ulykker. Hver eneste gang du anskaffer faldsikringsudstyr og andet sikkerhedsudstyr til dine ansatte skal du derfor sikre, at udstyret egentligt er godkendt til de aktuelle arbejdsforhold på din byggeplads ud fra landets standarder og love. Dertil skal alle former for personligt faldsikringsudstyr undergå et årligt eftersyn og skiftes ud med noget nyt efter fire til seks år fra ibrugtagningsdatoen, pga. at dette er den normale levetid for faldsikringsudstyr.

Der findes tillige talrige omstændigheder, som kan spille ind i forhold til hvilke hjul, som reelt vil tilfredsstille alle tænkelige krav i din virksomhed bedst muligt. Først og fremmest skal du tænke over, om de nye transport hjul skal kunne holde til en uafbrudt brug, eller om hjulene alene skal anvendes sjældent. Selve dit valg af transport hjul til dit firma såvel som disses kapacitet ift. den maksimale belastningsgrad har nemlig altid afgørende betydning for hele udstyrets vedligeholdelsesbehov foruden apparaturets sikkerhed og arbejdseffektivitet.

Er det i stedet taljer, som du som entreprenør skal anskaffe til dit byggefirma, er der en lang række valgmuligheder. Afhængigt af jeres behov i dit firma, vil du fx kunne vælge mellem manuelle eller radiostyrede taljer med forskellig løfteevne. Af den årsag skal du til enhver tid sikre dig, at du får den nødvendige rådgivning, før du gør dit valg af nogle nye taljer. Det er indlysende nok gældende hvad enten du skal købe personligt faldsikringsudstyr til byggemændene, radiostyrede taljer eller nye hjul til dit firma.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>