Splinternyt havehegn – tøserne og jeg går efter Praktiske mig leder efter et styk havehegn med en fremtoning der ligner et raftehegn men med nytte som et lydhegn

Jeg residerer sammen med mine piger ud til et styk rimelig buldrene vej og jeg er virkelig så plaget af i tide og utide at blive vækket larm fra lastbiler og busser. Så nu er det tid til et lydhegn. Udover dem er placeret langs med store veje, så vidste undertegnede ikk noget om lydhegn. Men sådan et havehegn kan du tydeligt nok nemt skaffe sig som ejer af en grund.

Jeg ska’ have et lydhegn udformet ligesom et raftehegn. Jeg synes at det valg giver et flot havehegn, der passer fint til vores præferencer med en have i rustikt look. Sådan et lydhegn bliver leveret i en god højde så jeg og tøserne dækker for udsigten til al trafikken. På samme tid ser raftehegnet super dejligt ud med træet. Vi bliver henrykte over det nye havehegn, børnene og mig.

Der ska’ være flere store planter tæt på villaens spritnye havehegn. Villaens æbletræer kan desuden give lidt modspil til det spritnye raftehegn. Moi ser frem til det lydhegn og dermed ku’ sove længe søndag morgen uden trafikstøj. Lydhegn I love you, åh det bliver så godt. Projektet havehegn påbegynder med online søgning efter sammenkoblingen af raftehegn og lydhegn i de her dage. Vi har kig på nogle hjemmesider, så jeg kan begynde straks om 2-3 dage.