Solceller til konkurrencedygtige udsalgs priser er vejen til ikke-forurenende elektricitet

Gode solpaneler, priser som er billige foruden professionel vejledning – dette kan vi tilbyde. Vi køber solfangeranlæg fra Nordeuropa og forhandler i lige linje til slutbrugeren. Derved optræder der ingen mellemled til at forhøje udsalgsprisen, således at vi kan præsentere solceller til rimelige priser. Vi udbyder solcelleanlæg i super kvalitet der præsterer op til 6.992 KWh på et år. Vi står altid klar til at vejlede om hvilken slags & størrelse af solfangeranlæg, der er bedst i det enkelte tilfælde. Herved viser vi også den bedste løsning i forhold til solpaneler samt priser til dig.

Med solfangere kan man fastfryse eludgiften 30 år frem

Vil du bremse opstigende eludgifter plus, at du forærer boligen den mest miljøvenlige energikilde? Med solceller er du sikker på, at du ikke spæder til med CO2-udslip eller belæsser vores klima på anden vis. Vi giver dig mulighed for at opspare din el på elnettet takket være vores Nettoafregningsordning. Du får praktisk talt en chance for allerede at eje den strøm, der er behov for de næste mange år, og i praksis kommer husets elmåler til at løbe baglæns, hvis solfangeranlægget fremstiller mere energi, end du og familien kan anvende.

Med solenergi kan du fryse din pris på el

Hvis du vælger at kunne bruge god solenergi med et solcelleanlæg, kan du slippe for at blive generet af voksende udgifter til strøm. Enkelte vælger at kalde det tilbagebetalingstid på et solcelleanlæg, imidlertid vil vi foretrukkent sige, at man fastfryser prisen på elektricitet på et defineret og blidere niveau de næste 30 år. Med samme princip som ved det fastforrentede realkreditlån. Hvis man vil gøre brug af udtrykket en tilbagebetalingstid, nødvendiggør det, at man ved mere om udgiftudviklingen på el – og det vil altid ende som hypoteser. Af denne grund skal du egentlig kun skrive dig bag øret, at du med solceller ikke skal forholde dig til opadstigende strømpriser i ca. 30 år.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>