Sammenhold for livet og år, man for evigt tænker tilbage på, har du mulighed for at få med denne kunstskole

Kender en af jer til sådan et kursus i personlig planlægning og effektivitet? Jeg er ganske travl pga mit arbejde, bloggen, venner og hobbyer for tiden. Kanske også lidt for busy. Faktisk kan jeg fornemme hvordan distræte mig mister det daglige overblik, fortrænger at vælge hvilke ting jeg bør spendere mine vågne timer på og samtidig lander i tidsrøvere som Instagram og Facebook. Det er nok temmelig udbredt. Men jeg havde never skænket det en tanke, at ku’ gøre noget ved det før jeg blev fortalt om kursus i personlig planlægning og effektivitet. Den slags et kursus i personlig planlægning lyder optimalt for mig.

Sørme om jeg ikke forleden har tilmeldt mig et professionelt kursus i personlig planlægning og effektivitet sammen med min søster Ida-Matilde.

. Vi begge skal mestre at vælge prioriteringer og se forskel på ting der er vigtige for os og så tidsrøvere. Jeg er overbevist om at det bliver skønt at blive klogere på personlig planlægning – det kan jeg såvel gøre brug af i arbejdslivet og fritiden.

Jeg at tage mig tid til personlig planlægning og effektivitet. Men når man researcher omkring sådan et kursus, så lyder det, at jeg personligt hurtigt får tiden retur ved at blive klog på personlig planlægning med mulighed for at bli’e bedre til at prioritere.