Rekruttering Odense & helt ny participant

Det har været nogle hvileløse uger på arbejdet her i Odense. Først benyttede jeg outplacement i Odense, bagefter vikarbureau i Odense og til slut rekruttering i Odense.

Jeg var nødt til at opsige en kollega i starten af måneden, det har været noget så hårdt for hende og hermed også mig. Heldigvis fik vi begge to gode råd af outplacement Odense igennem hele processen fra begyndelsen til slutningen. Outplacement, Odense begyndte med at hjælpe mig med selve fyringen og så min kollega med at få et nyt job.

Allerede nogle dage efter var der en anden kollega, som sagde, at hun havde brug for at gå på orlov, men at jeg evt. kunne kontakte et vikarbureau Odense. Det drillede mig lidt, fordi det nemlig er en af mine bedste kollegaer. Nogle dage efter fik jeg fat i et vikarbureau Odense, som straks ville begynde på at finde en vikar.

I sidste uge begyndte jeg med rekruttering i Odense, fordi jeg skulle finde endnu en ny medarbejder, der vil arbejde i mit firma som erstatning for min opsagte medarbejder. Jeg begyndte på rekruttering Odense ved at danne en grundig beskrivelse af jobbet, og nu gik jagten i gang sammen med rekrutteringsfirmaet. Jeg håber , at jeg snart finder den mest kompetente kandidat til stillingen.