Rekruttering Aalborg – Få hjælp til at finde de de mest kompetente kandidater

Rekruttering Aalborg - http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP6&ID=81 –

”Vores samarbejde med et professionelt bureau har givet mit firma optimal sparring, forretningsudvikling og rådgivning, kvalificerede kandidater at vælge mellem og sparet os for tidsmæssige og økonomiske konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem omfattende tests, flere længere samtaler og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke klaret lige så fint på egen hånd”, beskriver Anders Louu, adm. direktør i Tislev Management, der helt enkeltganske simpel googlede ”rekruttering Aalborg”.

Rekruttering Viborg - http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP171&ID=81 –

”KRIP Arkitekter er et firma i rivende udvikling, og de seneste år er vi groet fra 8 til over 20 ansatte. Vi har derfor haft brug for de mest kompetente ansatte, så vi kunne følge med alle vores opgaver. Jeg kan bestemt anbefale dig at finde et vikarbureau til at hjælpe dig med rette. Rekrutteringsbureauet kan oven i hatten hjælpe, hvis du søger ekstra hænder ved sygdom, travlhed eller ferie”, udtaler chefarkitekt Morten Nielsen, der har benyttet rekruttering Viborg.

Rekruttering Kolding - http://www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP167&ID=81 –

”Vi har mange gange fået rådgivning af et professionelt bureau til rekruttering Kolding hos Pape Industriudvikling A/S. Vi får en effektiv og grundig hjælp, der er tidsbesparende og vælger os den den mest kvalificerede medarbejder. Vi kommer i første omgang med vores ønsker, og så finder firmaet de bedst kvalificerede kandidater, som vi så i fællesskab møder og vurderer. Vi undgår dermed at skulle gnave os igennem 400 mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får support til at beskrive og finde os den rette kandidat. Vikarbureauet ordner ganske enkelt det praktiske”, fortæller administrerende direktør Jesper Klingt. Rekruttering Kolding fandt han ganske enkelt ved at google ”rekruttering Kolding”

Rekruttering Kolding, rekruttering Aalborg, rekruttering Viborg – Find jobbet uanset hvor du bor

Går du ledig og trænger til kvalifikationer på Cv’et? Så skal du da overveje at skaffe dig et arbejde ved at melde dig til et bureau. Hos dem kan du både finde projektansættelser og teste dig i forskellige ikke så lange ansættelser – eller finde det trygge, faste job.