Plastkasser til al slags opbevaring – sådan gør du

Med robuste plastkasser i PE plast er det nemt at opbevare stort og småt. PE plast (polyethylen) blev opfundet i 1953 og er siden blevet anvendt til alt fra madkasser, plastkasser og vandrør til poser og plastfilm.

I dag er plastikkasser blandt andet uundværligt i fiskeindustrien, til transport af frugt og grønt og som kølekasser i fødevareindustrien.

Kasserne er samtidig populære i de private hjem, hvor vi bruger dem til opbevaring af vintertøj om sommeren, til opbevaring af ungernes legetøj, til opbevaring i bedrollers under sengen, eller til at lægge æbler i om efteråret. Alt det, der lige skal stuves af vejen, er nemt at lægge i de smarte plastkasser.

Lette foldbare plastkasser

Nogle vil måske argumentere for, at plastikkasser mangler den charme, som trækasser giver til indretningen. Men har du først løftet på en trækasse fuldt læsset med tunge sager, så er du ikke i tvivl om plastkassernes fordel, når det gælder vægt.

Desuden kan du få plastkasser, som er lige til at folde, så de ikke fylder meget, når de ikke er i brug. Den fordel har du ikke ved de ellers charmerende trækasser, der er solide og ikke lige til at klappe sammen efter brug.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>