Nu får min lejlighed omsider en altan igen

Da jeg boede hos mine forældre, var der alle tider en lækker altan i vores ejendom. Vi har adskillige gode ting at fortælle om altaner i god kvalitet, eftersom disse indretninger genererer utallige goder. Døren ud mod kvalitets altanen giver grundlag for frem for alt, at der skabes et lysere miljø i det enkelte rum. Små hjem kan da ellers egentlig få en hældning til at blive lidt for dunkle. Hernæst – i løbet af årets mørke sæson vil man kunne stikke hovedet uden for på sin altan og føle, hvor meget eller lidthvilen mængde beklædning, man er tvunget til at tage på. En sådan fordel kan man naturligvis drage fordel af på alle årstider. Især er altaner selvfølgelig super nice på de varme dage, for her kan man arrangere super gode fester med grill, idet jeg som lille havde jeg desforuden en altanvenlig sandkasse på gulvet på vores altan. Mine forældre virkede sådan set en nuance nere solbrun end andre mennesker, og jeg synes, det er fuldt forståeligt, at mennesker som har altaner får noget mere solstrålemængde modsat personer, som ikke har. Familier med rådighed over en stor have, er naturligvis de mest brun.

I min barndom har vi hele vejen haft store altaner og lige præcis af denne grund, har det i ekstrem grad været et tilbagevendende savn at leve hvor der ikke er altaner på bygningen i de 2 år efter, imens jeg har været flyttet hjemmefra. Oprigtig talt var jeg derfor også meget begejstret, da jeg så et brev fra ejendommens bestyrelse for nyligt. Her oplyste de, at der skal bygges en pæn altan til hver eneste lejemål i ejendommen. Jeg har manglet en praktisk altan i lang tid, det vil sige at det er virkelig skønt at blive ejer af en ny altan. Den fremtidige altan kommer til at være ud for min stue, derfor er det faktisk super duper. Det forøger således min stue med ekstra plads, hvilket der er stort behov for. Jeg vil nu kunne tage et skridt ud i friheden på en flot designet altan ret uden for fra min egen stue. Idet jeg har adresse helt oppe kan jeg nok mærke det som en markant forbedring. Det er som beskrevet ovenfor dermed jeg ikke kan være for begejstret eller berømme fordelene ved altaner i lejligheder for meget.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>