Næste skridt som jobsøgende: Jeg er blevet registreret i et vikarbureau Kolding, hvor vi bor.

Jeg har snart været arbejdsløs i godt 1 år, og det betyder, at jeg bliver nødt til at springe ud i noget nyt. Med det i tankerne har jeg registreret mig i vikarbureau Kolding - http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP167&ID=81, . Jeg er uddannet inden for kommunikation, men konkurrencen er stor, og jeg er ikke så erfaren. Så måske er jobs gennem et vikarbureau vejen til, at jeg kan få flere kompetencer på CV-et og oven i købet får opgaver at stå op til om morgenen. Det er selvfølgelig rart nok ikke at skulle ud på cyklen på morgener med vejrvejr, men jeg savner faktisk at komme ud og udføre en opgave.

Min søde veninde er hos Vikarbureau Viborg - http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP171&ID=81, , og har tidligere været sendt ud gennem Vikarbureau Aalborg - http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP6&ID=81, . Hun har har betroet mig, at hun jævnligt skulle ud på virksomheder, når de ansatte skulle på ferie, var syge eller skulle på barsel. Jeg synes, det kunne være appellerende med sådan en barselstjans, hvor jeg jo kan være knyttet til samme sted 7-10 måneder.

Nu har jeg fået tilmeldt mig, og nu dukker alle overvejelserne op: Hvor lang tid går der, mellem at de ringer? Mon det er nok at være registreret ét vikarbureau? Hvor mon jeg kommer hen? Hvad er timelønnen Og vil jeg overhovedet kunne lide at være vikar?

Hvis jeg snarere får flere enkelte ansættelser af måske få dages varighed er jeg lidt spændt på, hvordan jeg takler at være fremmed og komme ind uden at kende virksomheden. Jeg når vel ikke rigtig at huske navnene på de nye kolleger, før du skal stoppe igen. Derimod oplever jeg en masse forskellige steder, og hvem ved – måske bliver de glade for mig et sted, så jeg kan fortsætte. Det kunne da være genialt…