Mødefaciliteter nord for København med mange muligheder

Søger du de perfekte kursuslokaler til dit kursus København? Som en følge af utallige års ageren som kursusudbyder råder vi over ekspertisen til at sikre en uproblematisk afholdelse af hvad som helst lige fra afdelingsmøder til symposier. Som følge heraf stiller vi altid mange spørgsmål, så vores personale har en god fornemmelse af, hvad dine ønsker er til medarbejderne samt vores konferencelokaler. Vi anvender dine svar til at hjælpe dig med at vælge de mest optimale konferencelokaler, der hver især er udstyret og indrettet til at udgøre en særlig setting for et komfortabelt professionelt miljø for din konference i København.

Tid og rum til at slappe af er essentielt under ethvert møde, kursus eller lignende arrangement. Vores kursuscenter har som følge heraf lavet en lounge, hvor det er muligt for gæsterne at blive puslet om i massagestolene og måske få høretelefoner på og slappe af til stille musik. Har man brug for at komme lidt udenfor, er det tillige en oplagt mulighed at benytte en af de nye ipods, som er fyldt med afstressningsmusik, og gå en tur i den omkringliggende slotspark. Der er derfor et væld af årsager til at se nærmere på vores konferencecenter, hvis du er på jagt efter de perfekte mødelokaler til en konference.

Når du vælger vores kursuscenter, har dine kursusdeltagere for eksempel mulighed for at tanke op mellem oplæggene med en forfriskning, der hele tiden står klar på de små buffeter hist og pist i nærheden af mødefaciliteterne her på centret. Dertil har du mulighed for at bestille en delikat buffet om morgenen og til frokost samt et smagfuldt aftenmåltid lavet af gourmetkokke og af friske fødevarer fra lokalområdet, der fortrinsvist er økologisk producerede. Vi kan naturligvis tillige anrette specialtilpasset kost til allergikere, vegetarer og lignende efter forudgående aftale.

Vores kursuslokaler er desuden lyse med praktiske og moderne møbler samt en skøn udsigt til de grønne omgivelser i vores store slotspark. Her på vores kursuscenter er samtlige konferencelokaler også indrettet med al den teknik, som du ville kunne tænkes få brug for ifm. et møde eller lignende. Konferencelokalerne er således udstyret med udstyr som blandt andet video-, DVD- og lydanlæg, whiteboard, flipovers, PC, trådløst internet såvel som ADSL forbindelse plus projektorer. Hvert eneste hjælpemiddel er selvfølgelig i i en kvalitet, som er optimal.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>