Mit GHD glattejern får mit hår til at være helt glat

Jeg har krøller og kruset og tørt hår, og jeg hader det! Jeg ville ønske, jeg havde langt, 100 % glat, skinnende hår eller i det mindste bare elegante krøller. Tværtimod, mit hår er afskyeligt. En af mine gode veninder, som i øvrigt har glat hår, snakkede i tirsdags til mig om GHD glattejern. Hun har det også selv og hun siger, at det efter hendes mening er verdens bedste glattejern, da det får håret til at blive rigtig glat og samtidig blankt.

Jeg var i storcentret med mor i onsdags og så pludselig et GHD glattejern i et butiksvindue. På sekundet greb jeg fat i hende og tog hende med ind i butikken. Jeg forklarede hende, at jeg ikke kunne lide mit hår, og hun begyndte blot at tale om hvor ”smukt” mit hår var, og at jeg formentlig havde arvet det fra hende og så videre. Jeg gad ikke rigtigt lytte. Jeg bad hende om at få et GHD glattejern, og da der var gået noget tid fik jeg hende endelig overtalt.

Lige meget hvad, så forguder jeg det spritnye GHD glattejern! Det er virkelig godt, men det er ikke kun mig, der mener det. Veninderne vil nemlig gerne låne glattejernet af mig og har fortalt, at de nok selv vil ud at have det samme glattejern. Jeg synes selv, jeg ser meget smukkere ud med min nye frisure, og til trods for at min mor ikke vil indrømme det, så gætter jeg altså på, at hun ligesom mig synes bedre om det her end krøllerne.

Såfremt I som mig ikke synes om jeres krøllede hår, kan jeg anbefale jer at købe et GHD glattejern.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>