Med en frankeringsmaskine, vil din post udstråle pålidelighed

Det er muligt at spare meget tid ved at investere i en frankeringsmaskine, idet dit firma poster enormt meget post hver dag. Man bliver nødt til at sidde og famle med klistermærker, udover at frimærker ej blot bliver ret kostelige, men frimærker kan derudover være problematiske at finde. Læg nu blot din post i en stak, og et øjeblik efter er de blevet frankeret professionelt i forhold til deres størrelse, samt bærer endda firmaets emblem. I nærheden af 10.000 stykker post i timen vil du få frankeret i en fantastisk hastighed, bestemt af, hvilken frankeringsmaskine, du køber!

De fleste bliver let samstemmige om, at det er mere professionelt & føles seriøst, idet man får en maskinfrankeret konvolut, i forhold til et manuelt påsat klistermærke. Virksomhedens logo på brevet øger kun pålideligheden.

En frankeringsmaskine produceres indeholdende touch screen, så du nemt og hurtigt har mulighed for at finde den søgte frankering, samt oven i købet garanterer et vejeapparat indeni ens frankeringsmaskine, at man slipper for fejlfrankering. Da det er ret let at få opsat en frankeringsmaskine, kan dit selskab let begynde på at spare penge. Når man vil tage hensyn til miljøet, kan det tilmed være godt at vide, at din frankeringsmaskine er lavet i henhold til regeringens miljøkontrolleringer og kun med brug af vandkraft.

Så skynd jer snart at begynde med at sende breve!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>