Lønadministration til mange ansatte medarbejdere

Idet man er i besiddelse af sin egen virksomhed, så er det ret væsentligt at sikre sig en ordentlig lønadministration. For snart 3 måneder siden har jeg gået i gang med eget firma, hvor der er flere medarbejdere, og egentlig har jeg talrigt at holde styr på som nybegyndt direktør – f.eks. administration af løn. Jeg har dog fundet en eminent forretningspartner. Partneren tager sig af lønadministration plus varetagelse i forhold til de ansattes tid samt ferieafholdelse. Det er faktisk altid dygtige plus engagerede medarbejdere, der varetager min virksomheds lønadministration plus de omkringliggende funktioner. Op til nu er jeg med sikkerhed glad for mit valg, ligegyldigt om mit firma alene har samarbejdet med det her lønfirma i forholdsvis kort tid. Men jeg kan bare bedømme, at lige her har jeg at gøre med lønadministration med fortræffelig kvalitet. Min partner og jeg skal ikke tænke på at være nervøse for hvorvidt de besværlige, administrationsmæssige byrder udføres. Oplever vi noget, vi synes, der ser mærkeligt ud, da giver de os i tillæg til lønservice desuden brugbar briefing. Ud over at tage sig af mit firmas administration af løn, håndterer vores partner også alt, som relaterer til tidsregistrering. Det vil nærmere bestemt sige, at man registrerer samtlige aspekter omkring komme-gå-fravær, flextid, overtid, forhandlinger og bemandingsplanlægning. Vi har endnu fortrinsvist et dagligdags behov for den almindelige lønadministration, pga. jeg blot har 13 ansatte. Men på den tid mit firma er blevet stort, er det i den grad funktionelt, at den individuelle fastansatte på egen hånd kan undersøge oplysninger i netværket og herfra får overblik over fravær og tjekke lønudbetalinger, ferie/fridage osv. Som følge deraf føler jeg mig så fornøjet med vores samarbejdspartner når det gælder vores lønservice, pga. at jeg personligt ser kæmpe fremtidsudsigter såvel i øjeblikket og fremover.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>