Kviste i træ med stemningsskabende lys

Trænger du til et større areal og et flot lysindfald i din villa eller lejlighed? Rigtige kviste er et oplagt valg til at løfte karakteren omkring en villa og dertil give mere positiv sfære i en stue med skråvægge. Vi besidder årelang erfaring når det gælder alle kviste, hvilke der er afpassede det respektive byggeprojekt, uanset om det gælder nye huse eller måske vedligeholdelse. I så fald at vi producerer kviste til fx villaer, vægter vi, at hele byggeriet skal udgøre en helhed. For så vidt gælder arkitekturen, konstruktionen, grundmaterialerne plus det gode udførelse.

Smukke kviste er vejen til en lang række fortrin som blandt andre ting et flot lys til rummet, langt mere gulvareal plus meget mere areal med god rumhøjde. Stuen/soveværelset vil uundgåeligt fremtone mægtigere, og det er mere ligetil at regulere med inventar, fordi det er meget nemmere at plante en sofa, en briks eller fx et bord ude ved væggen. Herved er det muligt at have såvel en sofa plus en del andre møblementer i sin stue med kvist. Som regel vil man have kviste i sovegemakker på øverste etage i en villa, og kan man forestille sig noget smukkere end at slå øjnene op til et smukt lyshav eller måske se aftenrødens smukke højlys vælte ind i rummet.

Tag-kviste er som oftest designet i fyrretræ, men vi laver altid kvistene, så de er afpassede den respektive villa. Træ-kviste er nemmere at påsætte byggeprojekter af vores kompetente håndværkere, plus at der er til enhver tid tryghed for kvalitetsarbejde. Vi sikrer sikker kvalitet til en billig pris.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>