Køb en god påhængsmotor til dit fartøj

Har din båd en defekt påhængsmotor? Vi er eksperter i at klare reparationer af din dysfunktionelle påhængsmotor eller måske sælge dig en ny påhængsmotor. Vi har båd- og påhængsmotorer fra flere mærker, f.eks. YAMAHA. Vi leverer 4 takts påhængsmotorer /m HK fra 2,5-350. Såfremt du er inkarneret omkring sejlsport, er det centralt at have en god påhængsmotor, så materiellet er klaret. For uanset at vi laver reparationer af defekte både plus alle motorer hurtigt, er det virkelig generende at skulle afvente. Vi sælger en bådmotor, som er perfekt til speed, hvis du udfolder dig på vandski. Har du omvendt bare en beskeden kragejolle og/eller en sejlbåd, du vil give et skub ved havblik, kan du vælge en påhængsmotor hos os med færre hestekræfter. Derved skaffer du dig den rette påhængsmotor til nøjagtigt dit individuelle behov du frådser ikke med penge på en alt for dyrtkøbt motor, hvilken du slet ikke behøver.

At sejle er skønt. Du kommer ud i friluftslivet og den danske natur, og Danmark er sådan set omkranset af farvand. Med en god båd og påhængsmotor bliver det en fornøjelse når du skal sætte båden i vandet. Ydermere er du fri for at være bange for at blive ramt af bådens bom i knolden, såsnart båden ikke har sejl. En oplagt mulighed er at kaste sig ud i bådferier i højsommeren i det danske øhav, så snart man har købt og sat en power-fuld påhængsmotor på sit fartøj. Det væsentlige er at være veludstyret med hestekræfter foruden en kvalitets fire-takts motor fra mærket YAMAHA eller evt et øvrigt godt motor-mærke. Du kan ydermere anskaffe dig det rigtige udstyr til båden her hos os til vand adventure og alt muligt andet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>