Kender I forskel på stokerfyr samt hvad, de kan

Faktisk flyttede jeg i forrige uge i en gammel murermestervilla med min hustru, og det er således aktuelt at finde sig den bedste varmekilde i huset. Jeg er helt sikkert overbevist om, at vi ikke skal have det lokale fjernvarmeværk, idet den varme er sindssygt dyrtkøbt! Oliebrændende fyr er ikke miljøvenlige, samt at brændeovne sviner, så jeg antager, at et godt stokerfyr står tilbage som den mest oplagte udvej. Visse typer kan ud over piller dertil drage nytte af kornsorter, foruden at flere fyr kan udnytte samtligt.

Jeg har fået øje på et en type af stokerfyr fra et firma, hvilken der siger, at de på egen hånd fremstiller fyrene i 100 % kvalitet. De afretter, bygger og modner jo regelmæssigt alle modeller stokerfyr. Jeg trives med tanken om at få sig en stokerfyr-model, der er er lavet inden for egne linjer. Ligeledes kan denne slags fyr fyre med selv meget krævende brænde, og fyret trænger ikke omfattende vedligehold. Producenten fortæller, at folk ved at købe deres stokerfyr kan brænde flis, korn samt meget andet. Folkene producerer dogimidlertid tilmed en væsentlig mere moderat model, som vist fortrinsvist kan brænde træ plus korn.

Altså – tvivlspørgsmålets kerne udgøres af, hvilken typer af de to typer mit eget valg skal falde på. Mere præcis hvad opnår jeg ved også at være i stand til at bruge granulater? Idet folk er i besiddelse af brugbar erfaring, må I virkelig gerne skrive til mig. Og gerne inden, at kulden kommer, så vi slipper for at få kulde og fugt i huset, grundet at vi ikke har taget valget om det rigtige fyr.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>