Jeg skal håndtere pakkevægt, portotakster, telefonomstilling og frankering post i mit nye job som piccoline

Nu skal I alle høre, hvordan det kan være at jeg for tiden har tanker om portotakster - http://danastar.dk/nye-portotakster-i-2017/?1=1&highlight=1, , pakkevægt - http://danastar.dk/produkt/produktkategori/vaegte/high-end_pakkevaegt_30_kg, og frankering post - http://danastar.dk/mere_info/frankering, . Undertegnede har fået en god tjans som kontorbud. Jeg påbegyndte i mandags og er ved at få kontrol over blandt andet omstilling af telefonopkaldene til huset og så virksomhedens pakkevægt, som styrer frankering post og, forskellige portotakster. Et styks holdbar makuleringsmaskine ska’ piccolinen her desuden få forudbestilt til huset i morgen eller overmorgen.

Sådan noget frankering forærede jeg inden min jobstart ikk de store meninger. I hvert fald ik at anvende sådan en fingernem pakkevægt, der giver styr på de portotakster. Det er ret smart.

Skal I lige høre verørende mine forrige erfaringer? Selv har jeg før mit nuværende job anvendt et styks vægt fra køkkenet som pakkevægt, hvis undertegnede ville google portotakster ved pakker afsted igen til H&M. Og jeg vidste slet ik’, at erhvervs frankering post ved benyttelse af et stk pakkevægt giver mere økonomiske portotakster. Selv forventede jeg at min arbejdsplads skulle betale samme priser som jeg. Så på beskedne 5 dage med mit piccolinejob har jeg fået ny visdom. Sådan noget såsom makuleringsmaskine er nyt for mig, og jeg skal selv have ansvaret for hele firmaets udgående korrespondancer. Jeg skal samtidig klare telefonopkald og få dem omstillet rigtigt til husets mange ansatte.

I den nye arbejdsuge har undertegnede at forstå mere om frankering post inkl. pakkevægt plus virksomheds portotakster er på undertegnedes to-do liste. På mandag vælger jeg den nye pakkevægt hvorefter jeg i det resterende af ugen sagtens skal få lært om frankering post, portotakster for erhvervsvirksomheder plus pakkevægt. Jeg ser frem til det.