Jeg har længe været beskæftiget som elevator sælger…

Jeg bærer på en fantastisk nyheds historie, jeg vildt gerne vil indvie jer i… Nu ska’ det langt om længe være! Jeg har båret på den her hemmelighed totalt længe, men nu ska i have den at vide… Jeg har besluttet mig for at blive iværksætter!! Jeg skal til at sælge elevatorer… Dét lyder måske lige umiddelbart ret så trist at ville arbejde med elevator salg, men det er ikke desto mindre, hvad jeg har tænkt mig at gøre!! I ville bli’ overraskede, der er mange knaster i salg af elevatorer! Jeg drømmer om at sælge en ny form for elevator til ejerforening, og så vil jeg ligeledes sælge en funktionel elevator til andelsforening… Lige præcis disse to slags elevator handler er der nemlig ekstra mange knaster i, i hvert fald i forhold til, såfremt jeg som forretningsmand sælger elevatorer til private kunder, der aldrig nogensinde køber den store pakke!

Det er ik’ nyt for mig at jobbe m salg af elevatorer!! Dét jobbede jeg med på min seneste arbejds plads… Jeg var en kløgtig sælger, & forstod fuldstændig nøjagtigt, hvilken slags elevator de mange forskellige typer af kunder var på udkig efter…! Men så skete der beklageligvis det, at butikken gik konkurs. & så blev alle medarbejderne self. afskediget… Det var den mest frygtelige tid i mit liv… Jeg havde det virkelig dårligt, & måtte faktisk også tage timer hos en behandler for at få det traume talt igennem… Jeg tænker, at det var fordi, at fyringen kom som et kæmpemæssigt chok… Jeg var slet ik fysisk eller mentalt forberedt på fyringen. Men nu om stunder er jeg mig selv igen, & klar til at sælge en million elevatorer..! Jeg har lånt knaster i spar bank nord, & har indrettet mine forretnings lokaler, så nu behøver jeg bar nogle kunder… Af den årsag vælger jeg nu at skrive dette på min hjemmeside – jeg ønsker nemlig at i vil sprede budskabet for mig! I ska fortælle alle i møder, at i kender en ekstrem dygtig forhandler af de bedste elevatorer… Det ville betyde meget for mig, såfremt I ville hjælpe mig…