ID-kort – hvilke faktorer bør vi tænke på op til bestilling

Har du ligeledes brug for at indkøbe ID-kort? Eftersom netop jeg har fået hvervet som sikkerhedsansvarlig på jobbet, er det nu under min jobbeskrivelse at stå for ID-kort. Hvorfor jeg har tjekket rigtig meget i forhold til dette felt, men egentlig er jeg stadigvæk engageret omkring, hvorvidt I er nogen, som er vidende om endnu mere i relation til ID-kort? Hovedsageligt ID plastikkort.

Det sted hvor jeg overvejer at bestille ID-kortene fra lige i øjeblikket, laver de udover ID-kort i plastic ydermere navneskilte og købekort samt chipkort. Her fremstiller man kortene i en virkelig solid kvalitet. Firmaet printer ID-kortene på kort i plastik i PVC med et thermotryk, hvor farverne så at sige brændes ned på hvert enkelt kort. Dette bevirker, at printet bliver vand-fast, ridsefast og på ingen måde vil kunne fjernes igen. De er i stand til at printe i såvel enkeltkrome farvenuancer samt i 4-farvet tryk, hvilke desuden benævnes forkortelsen CMYK.

Dette lyder jo alt i alt meget lovende. Dog er der muligvis en virksomhed, som vil være en stor del fortrinligere i forhold til at producere kvalitets ID-kort end det før nævnte? Læg for alt i verden et par linjer i kommentarfeltet, idet en af jer har kendskab til nogle gode print-steder. For resten er området her rigtig fantastisk synes jeg, at have fået titlen som den overordnede ansvarlige for. Udelukkende det punkt at researche til et nyt fag ligesom ID-kort i plastic, da dette spænder over et meget nærværende felt. Jeg arbejder i et ret stort firma, og her laver vi spændende produkter. Og hermed er det essentielt, at samtlige indgange forbliver låst af, plus at alle medarbejdere ved, hvem hinanden hedder via de fremragende ID-kort. Herved vil der med sikkerhed aldrig kunne luske sig en fremmed ind i virksomheden fra en konkurrerende virksomhed. Men som sagt smid mig nogle linjer her på bloggen, i det øjeblik at en af jer er mere erfaren med ID-kort end jeg, hvis altså det kan væres sandsynligt, hehe.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>