Hvis du besidder betydelig kærlighed for højskole musik, kan du udforske din entusiasme med vores højskole

En del teenagere mener, at de næppe bliver hundredepct. forberedt til en videre uddannelse efter 9. klasse. At de næppe bliver klar nok, og at de ikke kan beslutte, hvad for en retning, de skal søge ind på, kan det skyldes. At tildele noget tid til at modnes samt dyrke forskellige interesser, skal blive temmelig sundt og lærerigt. At prøve et år på højskole, bliver en fornuftig måde, at få dette på. Her oplever de unge et skoleår foruden sin mor og far, noget der styrker indblik plus individualitet, oveni at man tildeles mulighed for at udforske flere områder end 9. klasse har.

Bliver man for eksempel vild med højskole musik, skal man med et højskoleophold benytte et helt skoleår til at udforske denne drøm plus undersøge, hvis det er en ting man ønsker at anvende hele livet på. Højskolen har noget til forskellige interesser, da vores højskole både har bands, instrumental undervisning plus timer i musikproduktion. Det samme gælder, såfremt din interesse er i området højskole kunst. Her på stedet tilbyder vi alt fra fotografi plus modeltegning til beklædningsdesign og arkitektur. Højskole journalistik bliver du eventuelt hellere til? Her kan et ophold, hvor du gives en smag for faget, bestemt hjælpe med at beslutte, om dette skal være din nye beskæftigelse. Global politik plus debat, der klæder dig på til en fremtid i en global sammenhæng, lægger denne højskole opmærksomhed på.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>