Hørelære er vigtigt hvis man vil være en dygtig musiker

Hørelære lyder måske ikke særligt spændende, men sandheden er, at det er langt vigtigere, end man skulle tro.

Hørelære hjælper nemlig en musiker med at kunne identificere og nøjagtigt bestemme, hvad en tone hedder. Hvis man starter til musikundervisnung i en meget tidlig alder omkring de 5-6 år, er hørelære som regel ikke nødvendigt, da evnen til at identificere og bestemme en tone udvikler sig ganske naturligt.

Starter man senere end 5-6 års alderen, bliver det til gengæld en næsten uoverkommelig udfordring at udvikle denne evne naturligt. Netop her kommer undervisning i hørelære og -teori til undsætning, da du lærer den relative forskel mellem toner, selv når de ligger meget tæt op ad hinanden. At være i stand til at nøjagtigt at identificere en tone er en vigtig grundpille for enhver musiker, der skal spille på øre.

Hørelære og teori på den rigtige måde

Overvejer du at modtage undervisning i hørelære? Så find en musikskole, der tilbyder spændende, involverende og interaktiv hørelære undervisning, da det er den mest effektive måde at lære nye ting.

Det er også vigtigt at hørelære og teorien bliver kombineret med praktik, så læringen sætter sig helt ude i fingerspidserne og i dette tilfælde helt inde på trommehinden.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>