Fuldend ethvert rum med et robust egetræsbord

Som nyansat ad’er på et populært boligmagasin fløj jeg tidligere på dagen til min allerførste bolig- og møbeldesignmesse i en af verdens største modehovedstæder, Milano. Mit første besøg på dagsprogrammet var et display af design borde i egetræ. I udstillingshallen fandt jeg det egetræsbord, som jeg i månedsvis har sukket efter at købe til mit hjem på indre Nørrebro. Møbelvidunderet er et unikt design spisebord i egetræ, som er produceret af en af det sidste årtis allerbedste møbeldesignere og indretningskonsulenter.

Efter at have diskuteret dagens tema om design spiseborde og alle detaljerne i det design bord, som jeg nu har købt, med redaktionen på boligmagasinet, har vi endelig fundet temaet for næste magasin. Her vil vi ikke alene sammenstykke en visuel reportage fra den aktuelle boligmesse i Milano. Vi beskriver nemlig tillige alle de ting, som du ideelt set skal overveje, hvis du ønsker at kaste penge efter et design spisebord til din stue eller måske dit kontor.

En central del af næste udgave berører derfor, hvorlunde du vælger et rigtigt design egetræsbord til netop dine ønsker. Derunder vil vi tilmed inkludere en præsentation af den anerkendte møbeldesigner, der er manden bag mit nyerhvervede design spisebord. Hans særtræk er, at han benytter egetræ, som er adskillige hundrede år gammelt til at lave de fantastiske design egetræsborde, der ikke blot er perfekt til at bruge som design spisebord.

I det tilfælde, at du vælger et design bord fra lige præcis denne møbeldesigner, kan du få et hårdført og æstetisk kvalitets egetræsbord, der er i stand til at løfte et hvilket som helst miljø. Dertil kan netop dette design bord anvendes til lige præcis det, som du har behov for. Hvad enten du vil benytte det til et design spisebord, som vækker misundelse, et arbejdsbord eller hvad dine ønsker ellers dækker over, er dette design bord i eg således det optimale køb. Sidst men ikke mindst er vidunderet endda ikke så så stor en investering, som mange lignende design borde på møbelmessen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>