Fortrinligt hundefoder anses sandt nok som betydningsfuldt jagtudstyr

Da familiens forrige hund uheldigvis døde, erhvervede mig og familien sidste år en bette hvalp. Den variant af hundefoder, som vores gamle jagthund fik, dækkede overhovedet ikke den nye hunds reelle behov. Den ellers så flotte pels begyndte at drysse af, samt desværre var den altid sulten.

Dette var næppe blot ærgeligt for hvalpen, men skabte også vanskeligheder for min families regelmæssige jagtekspeditioner. Jagthunden bliver med sikkerhed det dejligste jagtudstyr, du kan bruge – hunden kan aldrig undværes. Af den grund begyndte jeg at kigge på effektivt hundefoder.

Til sidst fandt vi en fodertype, der med det samme fungerede efter hensigten, da vi havde gennentestet hobevis af forskellige hundefoder varianter. En fed webbutik, der har både jagtudstyr plus hundefoder: alting fra luftpistol til tørfoder, fandtes ganske pudsigt foderet i. Det jagtudstyr, de besidder fås desuden til gode penge. Hele tiden frisk under træning såvel som i hjemmet, blev hvalpen på rekordtid. Det specialudviklede foder for hunde i alderen 4 uger til 12 måneder, som vi fandt frem til på nettet, var dette udelukkende som et resultat af.

Jeg har fået bestilt hele spektaklet af jagtudstyr plus hundefoder fra internetbutikken, på trods af at min ambition var ikke at købe mig helt fattig, samt dermed er internet shoppen helt sikkert blevet min favorit side til jagtudstyr. Således vil kræet og jeg spændt vente på næste gang vi tager på jagttur i skoven.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>