Første gang på bloggen min – Rørbearbejdning, bukning af rør, bukkeværktøj, profilvalsning og udstødningsrør

Mon jeg egentligt nogensinde har kommenteret på min gemals job? Han arbejder med profilvalsning, bukning af rør, bukkeværktøj - www.pipetek.dk/pipetek/bukkevaerktoej.htm, , rørbearbejdning - www.pipetek.dk/pipetek/roerbearbejdning.htm, og udstødningsrør - www.pipetek.dk/pipetek/udstoedningsroer.htm, . Muligvis overvejer I, hvad for noget alt det her er. Sådan ville jeg sandsynligvis have det, såfremt jeg ikke var gift med min gemal og jævnligt har hørt om rørbearbejdning, profilvalsning og bukkeværktøj.

Bukkeværktøj til bukning af rør, profilvalsning og rørbearbejdning er eksempelvis sådan noget, der bliver anvendt til bilers udstødningsrør – eller udstødningsrør i større størrelser i industrien. Også de dér behagelige stål rækværk, der er i hallen på min arbejdsplads. Min mand er inden for bukning af rør, rørbearbejdning og profilvalsning hos en vindmølleproducent, fødevarevirksomheder og for grafiske anlæg. Totalt sejt. Det med bukkeværktøj, profilvalsning, bukning af rør, rørbearbejdning og udstødningsrør ligger langt fra mit arbejde. En stor modpol.

Jeg mener, det er sjovt, at jeg og min mand deler totalt ulige fagområder som Miu Miu’s nyeste runway, butiksdrift og køb af nye kollektioner versus brug af bukkeværktøj i forbindelse med bukning af rør til robuste udstødningsrør, profilvalsning og rørbearbejdning

Nu spekulerer jeg over, hvad jeres kærester arbejder med. Mon jeres mænd arbejder hos rørindustrien eller lige frem har arbejde med bukkeværktøj, rørbearbejdning, profilvalsning, bukning af rør og udstødningsrør.

Udstødningsrør, bukkeværktøj, bukning af rør, profilvalsning og rørbearbejdning er nu blevet kommet ind på her på bloggen. Så nu hvor I er i bunden af dette indlæg forstår I derude lidt om min mands arbejdsdag. I må skrive, hvis I vil have mere vedrørende bukkeværktøj, rørbearbejdning og profilvalsning, ellers regner jeg med at lade det være en engangsfornøjelse. Fnis.