Formidl dit budskab med unikke pressebilleder fra en fantastisk fotojournalist

Søger du pressefotografer, der er i stand til at kreere pressefotograf billeder, som der taler for sig selv? Vi har igennem 20 år raffineret og forædlet en særlig fotografisk stil. Stilen er karakteriseret ved typiske stiltræk fra fotojournalistikken krydret med et friskt pust, som gør, at vores billeder med sikkerhed er i stand til at overraske samt virkeliggøre unikke budskaber. Vi bringer således fotografier med fylde plus autoritet.

Arbejd sammen med en kreativ presse fotograf i Århus med rigelig fagkundskab

Med afsæt som fotojournalist og fotograf i Århus er stilen i vores fotos hovedsageligt meget journalistisk. I gennem årene har vi faktisk forøget vores serviceydelser, så vi i dag ydermere er leverandør af fotos til forskellige informationsopgaver. Som fotograf Århus tager vi dermed pressebilleder til et bredt spektre fra medier som tidsskrifter samt månedsblade til kundeblade og hjemmesider.

En dygtig freelancefotograf & en rigtig billedjournalist, som har dit behov i fokus

Hvis du får en freelance fotograf fra vores bureau, får du en dynamisk partner, som opfylder dine individuelle behov. Alt afhængigt af hvilke billedtyper, du har brug for, opererer vi 100 % i de omgivelser, der kommer til at give det allerbedste billede. Således løser vores pressefotografer både fotoopgaver i vores eget fotostudie plus på de forskellige locations forskellige steder i DK eller faktisk over hele verdens mangfoldighed. Billedstilen er først og fremmest reporterende hos de fleste af vores freelancefotograf og pressefotograf. Derudover kan vi give jer informationsfotos foruden billeder inden for marketing og kommunikation. Vores typiske opgaver kan gå fra billeder til fagblade og pjecer.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>