Få spritny forrude eller aflever din bil til en udbedring hos os

En forrude er i pt. mere end kun en rude i et køretøj. Foruden og de andre bilruder agerer dertil som en integreret del af bilkonstruktionen. Som følge heraf har valget af autoglas ifm. en ombytning af din forrude eller en anden bilrude på din bil en konkret indflydelse på køretøjets sikkerhedsniveau og dens samlede konstruktion. Tænk dig således godt om, inden du udvælger ny forrude til din bil.

En ny forrude vil være aktuelt i en lang række tilfælde. Har et stenslag lavet en skade i din forrude, eller har en anden slags skade i forruden på din bil bevirket, at du ikke har andet valg end at punge ud til en ny forrude? Lige meget om du er nødt til at bruge penge på en ny kvalitetsforrude, skal have udskiftet en enkelt eller flere autoruder eller evt. udelukkende skal bruge at få fikset en hurtig reparation af et stenslag, er der god grund til at se dig godt for blandt markedets brede sortiment af autoglas.

Er der en lille eller måske en alvorligere skade på din forrude, kører vi ud til dit hjem eller sågar til din arbejdsplads hurtigt. Her hos os er vi nemlig overbeviste om, at hvor lang tid, man venter med at gøre noget, er det absolut vigtigste parameter, når der er kommet en revne i en forrude, siderude eller bagrude. Chancen for at vores eksperter kan undlade en udskiftning af hele forruden og i stedet nøjes med at udføre en mindre reparation af bilruden er tilmed som regel større, i det tilfælde at man gør noget så snart skaden opstår.

Vi er bilrude eksperter, og vi kan ordne alle typer af arbejdsopgaver fra reparation af stenslag til en komplet erstatning af forruden på din bil. Bliver udgifter til reparation af stenslag i din forrude og lignende omfattet af din kaskoforsikring, udfører vores autoglasfirma også udfyldelsen af de nødvendige papirer ift. forsikringsselskabet. Er det tilfældet, kan vi tilbyde den helt rigtige forrude eller evt. en anden autorude til lige præcis din bils model til en konkurrencedygtig udsalgspris samt uden lang leveringstid. Af denne grund er det bestemt firmaet her, du skal trække på, i det tilfælde at du skal have udskiftet en forrude, som passer perfekt til din individuelle bil.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>