Et jordvarmeanlæg omskaber jordens varme til varme i boligen

Der er mange muligheder at vælge imellem, når du skal have varme og el til huset. De fleste mennesker får varme & strøm fra kraftværker og kraftvarmeværker og med fjernvarmenettet, men med tiden er der kommet flere nye, billigere og mere miljørigtige alternativer. Eksempelvis kan du få en varmepumpe installation eller benytte et pillefyr eller solpaneler på taget. Det er begyndt at være et almindeligt forekommende, først og fremmest på vestsiden af Sjælland. Det er en VVS installatør Vestsjælland, der installerer varmekilderne.

Et solvarmeanlæg udleder strøm/varme med solenergi, og det er billigt, og tilmed miljørigtigt, da der laves energi, som er CO2-fri. Solpaneler er bestående af siliciumplader, et metalpanel & metalgitter og glas ovenpå, som en VVS installatør Vestsjælland påsætter på dit tag. Disse solpaneler koster ret meget at få placeret, men det er på den anden side omkostningsfrit resten af livet plus miljøvenligt.

En varmepumpe installation giver dig varme, der kommer fra jorden. Det foregår ved, at en varmepumpe installation pumper jordens varme over til et jordvarmeanlæg. Dvs., at dette jordvarmeanlæg hermed har fået varmen fra jorden ind i boligen. En VVS installatør, Vestsjælland fikser alting for dig. Anlægget er også et prisbilligt, miljørigtigt og CO2-frit alternativ.

Et alternativ til et olie-/gasfyr er et pillefyr, og dette træpillefyr er sågar langt bedre for miljøet samt mere billigt. Også her er det en VVS installatør, som kan installere fyret for dig, men det er dog din egen opgave at bruge penge på piller og antænde dit træpillefyr. Er du nu interesseret i enten et solcelleanlæg, en installation af varmepumper eller et træpillefyr? Så ring til en VVS installatør nu. Pas på miljøet!