Et endeløst projekt med renovering – for eksempel med at beslutte os for gulvtæpper, laminatgulv, trægulv eller parketgulv

Vil I have dybere info angående, how it goes vedr. vores hus.

Manden og jeg skal snart vælge vores gulve i mandens og mit blivende renoveringsprojekt med at bygge om og renovere vores aldrende murermesterhus. Et kvalitets trægulv er vores 1. valg, men så kan man såvel udvælge et småpebret parketgulv - http://gulvlageret.dk/traegulve-1/haro-155/ – , et mere prisvenligt laminatgulv - http://gulvlageret.dk/laminatgulve-12/gulvlagerets-billige-laminatgulv-99/ – , og om mig og min mand for eksempel går efter gulvtæpper - http://gulvlageret.dk/taepper-13/danfloor-103/ – i vores soveværelse, så vi kan rende på bare tæer.

Mig og min mand lærer det meste helt fra grunden med dette husprojekt. Inden jeg og ham var kommet til tanker omkring gulve, der har vi bare tænkt trægulv som min mand og jeg var enstemmige i. Men forleden satte vi os ind i hvordan et trægulv er åbenbart ikk kun er et trægulv. Nej da trægulve kan fås som parketgulv, laminatgulv eller massivt trægulv. Pyyh valg alle vegne

René & moi har venner der foreslår os at tilstræbe et gulv der er mere moderne og sammenkoble det industrielle med uldne gulvtæpper. Det syner kanske ikk’ík’ særligt genialt at lægge gulvtæpper, nu min mand og jeg næste sommer måske har købt en til tider beskidt terrier. Dog er gulvtæpper dejligt i soveværelset. Gulvtæpper og trægulv eller parketgulv kan jo kombineres når man gør det sådan.

Mellem manden og mig har der længe været enstemning om at parketgulv der har fiskebensmønstre er super elegant men også dyrtkøbt. Men derimod har parketgulv en mere overbevisende holdbarhed der kan slibes ned ofte. Talrige afhøvlinger kan vi vidst ik så nemt med et laminatgulv, som endvidere kan syne lidt falsk at se på. Til gengæld ka’ vi ligge et laminatgulv uden forarbejde oven på det nuværende gulv og lakbehandlingbehandling med sæbe eller lak er ik noget der behøves. Desforuden lader et stk laminatgulv til at være nemt at bibeholde. Tjo. Jeg ku’ sandsynligvis forhøre om venindernes holdninger til trægulv, laminatgulv, gulvtæpper og parketgulv.