Er brugt eller tilbud bedst, når vi vil have en ny trailer?

Som følge af, at vi har fået status som Hr. og Fru Danmark med parcelhus fra 60’erne, bryggers, to børn samt en stationcar med jydekrog, er turen nu inde til, at vi skal investere i den trailer, der faktisk burde høre til parcelhuset. Som den nye i kvarteret er jeg ikke desto mindre en lillebitte smule uerfaren i livet i den småborgerlige højborg. Som følge heraf vil jeg spørge, om der kunne tænkes at være nogle af jer mere garvede husejere, som har et bud på, hvor i landet vi ville kunne få en god trailer på tilbud, som er eksemplarisk til husbehov?

Faktisk er kravene til den trailer, vi skal have, ikke noget ud over det almindelige. Anhængeren skal nemlig udelukkende holde til alle de ting, der hører til at eje eget typehus og sin egen have. Det medfører, at den trailer, vi anskaffer, kommer til at skulle anvendes til at køre skrammel og haveaffald hen til den nærmeste genbrugsplads. Den skal derudover måske også bruges til en Ikea-tur engang imellem. Som det fremgår er det en fuldstændigt kedelig trailer, mig og fruen har brug for.

I relation til en trailers funktioner, ville det faktisk ydermere være væsentligt at få jeres input om, hvilken form for anhænger, som kan imødekomme til netop vores forventninger. Så slipper vi måske for at gå helt galt i byen. Skal vi fx partout punge ud til et dyrt mærke som Brenderup, eller behøver det ikke være så dyrt, når vi skal investere i en anhænger, og kan man finde attraktive tilbud på trailere på markedet?

Noget andet, som det ville være centralt at høre jer om, er, om hvorvidt det ville være rentabelt at bruge penge på en trailer, der er brugt, eller om vi så er tvunget til at poste en masse penge i trailer reservedele? Så skyd løs med alt, hvad I ved, samt konkrete tips om lokale steder, der både sælger trailer tilbud og trailere, der er brugte samt eventuelle trailer reservedele til ethvert behov, så vi kan komme hen dertil og undersøge anhængerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>