En vidunderlig kop kaffe kan man kun få fra en virkelig god kaffeautomat

Jeg arbejder i en bank, hvor jeg sidder ved min computer hele dagen. Jeg er tosset med mit job, alligevel idet jeg får fri, skal jeg hjem til det andet job – mine børn. Jeg ejer en stor bolig sammen med Henrik samt vores tre smukke børn på hhv. tre, fem og ni år. Jeg elsker min familie helt op til stjernerne, dog er det vanskeligt at tage sig af både arbejde og børnene. Derudover sover jeg dårligt om natten, da min søn på 3 år græder rigtig meget, og derfor må jeg stå op ud sengen og så få ham til at falde til ro. Dette gør, at jeg for det meste er søvnig når jeg er på arbejdet, men glædeligvis er der en kaffeautomat, hvilken jeg ikke kan leve uden.

Når jeg kommer på arbejde, er det jeg begynder med at gøre at løbe hen til vores kaffeautomat for at lave mig en kop kaffe. I løbet af årene har vi haft mange kaffeautomater, men de har ikke alle været ligeså gode som de andre. Vores sidste nye kaffeautomat er klart den bedste af dem alle, og derfor vil jeg nu indrømme, at en deliciøs kop kaffe altså kun bliver lavet af en god kaffeautomat ligesom denne.

Koffeinen i kaffe gør, at jeg bliver ved med at være vågen, men jeg er virkelig også glad for smagen hos en deliciøs kop kaffe. Jeg indtager to kopper, når jeg er på arbejde, men når jeg er hjemme, har jeg simpelthen ikke tid til det. Det ærgrer mig egentlig talt temmelig meget, så dermed vil jeg gerne drikke en kop kaffe, hver gang jeg kommer hjem og eventuelt om aftenen. Faktisk er det sådan en kaffeautomat, vi har henne på min arbejdsplads, som min kone og jeg overvejer at købe.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>