Det synes udfordrende at vælge perfekte lamper, for der eksisterer flere former

Jeg er lige flyttet ind i en dejlig ejendom, som jeg har ønsket mig i en masse sæsoner. Bred føles villaen plus nymalet, med et praktisk badeværelse plus en balkon, som jeg ser frem til at benytte om sommeren. Den ting som mangler på dette tidspunkt, er simpelthen en masse lamper » http://www.lampeguru.dk/,, for jeg har faktisk valgt samtlige af de møbler, som jeg mangler. At det rent ud sagt bliver ret betydningsfuldt hvilke lamper, som findes i en villa, ved jeg.

Af den grund at de jo har indflydelse på udseendet af hele ejendommen, bør man ej bare vælge de mindst dyre lamper, men for det første skal der naturligvis findes lys hvor det virker praktisk. Eventuelt et par PH lamper til at give lys ved bordet – jeg overvejer, at jeg evt. vil vælge designer lamper til stuen. I mit køkken vil jeg helst have en gruppe af LED spot lamper & lamper under køkkenskabene, som lyser helt ned på bordpladen. En prangende lysekrone, som kan danne et imponerende førstehåndsindtryk af lejligheden, tænkte jeg faktisk på til entreen. I badeværelset hænger her i forvejen nydelige lamper, så disse er jeg ej nødt til at at udskifte.

Det kan dertil virke som værende en fornuftig tanke at finde et par gulv lamper til sofahjørnet og sovekammeret, som man fx kan anvende til at læse. I tillæg til at jeg ikke behøver være i mørke, er jeg sikker på, at de smukkeste lamper er i stand til at gøre min ejendom super nydelig.