Det er på grund af en sportsefterskole, at mine unger blev så fornuftige

At være klar over, hvad for noget som vil være det bedste for sine børn, kan synes hårdt når man er forælder. Oveni, at børnene desuden skal af sted samt lære samfundet ved hjælp af sine egne øjne, vil forældre gerne passe på børnene. Præcis derfor har flere vanskeligt ved at tilmelde børnene til efterskole dans, idet børnene lige er blevet færdige med 9. klasse. Til dette kan jeg blot sige ét, overkom din frygt, for dine børn skal have en oplevelse de altid kan tænke tilbage på.

Min kæreste & jeg var selv en del usikre, dengang tvillingerne pludselig fortalte, at de helst havde lyst til at tage på efterskole Jylland. Børnene følte sig begge noget umodne til en gymnasial uddannelse, og de syntes, at de fik nytte af et afbræk fra den kedelige skoledag. Desuden ønskede min søn at fokusere mere på sporten, medens min datter i stedet ønskede at dyrke sin interesse for bevælgelse til musik. Hvor, der var en sportsefterskole samt en efterskole dans, startede min partner & jeg af den grund med at researche. Min husbond samt jeg opdagede, at efterskolerne udlærer flere ting, som vores børn aldrig kunne få tilgang til på en sædvanlig folkeskole – selv mht. det fantasifulde, sociale samt værdimæssige.

Børnene kunne komme på efterskole dans, og det blev den bedste beslutning, vi som forældre har valgt. Venner, oplevelser og talenter til resten af livet, har børnene dannet.