Den rette algerens styrker tagbelægningens livsalder

Man oplever mange vigtige faktorer at skrive om algerens og tagbehandling. Danske tage er helt uden jævnlig algerens virkeligt sarte i forhold til det her sure og uberegnelige vejr, som hersker her. De er mest udsatte over for grønne alger, der tærer på taget. De våde vejrforhold såvel som de store temperaturskift her i Norden bevirker, at skandinaviske tagbelægninger tit er udsat for udbrud af alger. Herved vil det være enormt betydningsfuldt at pleje ens tag gennem bl.a. algerens, og derved øge hustagets levetid.

En jævnlig algebehandling i kombination med ny maling på taget når behovet opstår vil uundgåeligt øge dit tags levetid markant. På den måde kan du undlade at investere i et nyt tag. Kombinerer du du en grundig algebehandling med en tagmaling, inden skaden sker, kan du altså sikre den bedst mulige fremtidssikring af den originale tagbelægning. Ansætter du en tagmaler, der er medlem af BYG garant, kan du oven i købet få en favorabel garanti på tagmalingen på 10 – 15 år såfremt du investerer i en jævnlig algebehandling.

Hvorledes virker algerens? Når du går i gang med en professionel algebehandling, stænker man sæbe henover hele hustaget, som baner sig ind i samtlige alger så de lader livet. Og i tiden efter vil samtlige alger dratte ned efterhånden, som det regner. Så det er den særlige sæbe, som skåret ind til benet er algerens. Man vil generelt opleve, at de sider på huset, som peger mod det vestlige verdenshjørne, som de første er helt uden alger.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>