Børnefødselsdag for den mindste & hegnsstolper & havelåger

Her for tiden mens jeg render rundt og planlægger din yngstes fødselsdag vedrørende valget af lagkage plus saft, så kan manden ikk overveje noget som helst end hegnsstolper {www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper} og havelåger {www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager}. Ej altså. Jeg og ham vil se at få ændre matriklens mosgroede gærde, og den tjans stiller krav til nye hegnsstolper og at min mand og jeg er nødt til at udpege et produkt mellem et utal af diverse havelåger. Fint nok, men kan det ikk liiige være på standby til festen for børnehaven, hvor jeg og ham får 22 børn på gæsteri, er på plads? Alt det festivitas er pænt hektisk at fikse helt alene, mener praktiske jeg.

Mig og manden diskuterede om at få en høj havelågen, og for nyligt har min mand fundet et par lækre og robuste havelåger, som samtidig kommer med Ruko-lås. Den tanke er dejligt, da mig og kæresten har hus på en vej, hvor vi har haft utallige indbrudsforsøg.

Selv har jeg aldrig grundt over min smag inden for havelåger og hegnsstolper. Havelåger og hegnsstolper har bare været en ting, som var der i forvejen, hvor jeg har levet som lille pige. Men ham og jeg må vælge det praktiske til haven, i dag hvor jeg og ham ejer villa. Manden har fundet nogle fordelagtige producenter på internettet og vil ikke fastlægge sig på om vi skal have hegnsstolper lavet i aluminium eller træ. Jeg er nok mest til stolperne i træ, men alu-hegnsstolper er måske mere holdbare?

Efter at børnehaveungerne er spist af med skattejagt og maraboulagkage, så skal mig og kæresten sammen anskaffe hegnsstolper og havelåger. Ellers skal moi sikkert ikke forvente, at stressede jeg slipper for mandens sniksnak vedr. haveplaner, praktiske ting med havelåger med lås og hegnsstolper i træ eller alu.