Bliv klar til studielivet med en 2-årig hf

Leder du efter et optimalt afsæt til dit drømmestudie, og er du overbevist om, at en 2-årig hf er den ideelle gymnasial uddannelse til at nå dine mål? Hvad enten du kommer lige fra 10. klasse, eller fx har taget et par sabbatår for at få en fornemmelse af Europa eller måske USA uden skolebøger, opnår du et givende afsæt til dit drømmestudie med en hf i Odense. Ved os kommer du nemlig til at tage flere obligatoriske fag og adskillige valgfag. Det resulterer i, at du har chancen for at sammensætte din adgangsgivende eksamen efter dine ønsker.

Du bliver ikke alene klogere og bliver mere moden, hvis du tager en hf-eksamenFyns HF-Kursus som din adgangsgivende eksamen. Lige meget hvad for nogle ambitioner, du har, kan vi nemlig give dig et ideelt udgangspunkt for at følge dem til dørs, når du vælger at afslutte det af vores 4 specielle forløb, der er målrettet netop det, som du drømmer om. Disse er hver især skræddersyet til at imødekomme adgangskriterierne til din uddannelse som fx sygeplejerske eller politibetjent.

Vil du samtidig have en ungdomsuddannelse, hvor du kan øge dit generelle vidensniveau foruden muligheden for at specialisere dig? Det er muligt for dig at gøre din faglige samt personlige horisont mærkbart større ved at afslutte en 2-årig hf på Fyn hos os. Her på stedet er de daglige krav til dig som individ store, og vi vil have, at du motiverer dig selv til at yde en solid arbejdsindsats såvel i undervisningen som ved dine eksamener. Gør du det, får du til gengæld glæde af et lærerigt uddannelsesmiljø bestående af talrige elever og undervisere med forskellige baggrunde.

Tror du en hf-uddannelse hos os her på Fyns HF-kursus noget for dig? Så skriv dig op til hele 2 år, som er fyldt med oplevelser, hvor du som studerende skal have viljen til at bruge tid samt kræfter på de lektier du får for, den daglige undervisning og det brede sociale liv. Til gengæld får du en hf-uddannelse med høj tværfaglighed, uanset hvilket et af de 4 specielle hf-forløb på Fyns HF-Kursus, du afslutter inden du søger til din drømmeuddannelse.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>