Anvender du plastpaller eller træemballage til at fragte dit gods

For kargobranchen går arbejdet hovedsageligt ud på at gøre transporteringsforholdene så gode som i det hele taget muligt, så alting foregår så enkelt og på samme tid kan færdiggøres hurtigst muligt. Det er også med det in mente, at det er ufatteligt afgørende at benytte de helt rigtige paller af den grund, at palletyperne har hver sine styrker.

I det her indlæg ses der både på plastpaller og træemballage såsom europaller. Alt afhængig af varerne og transportmetoden, er det jo selvsagt ej alle slags paller, der er lige brugbare.

En af de tydeligste fordele ved træemballage er, at europallerne er gavnlige for miljøet. Europaller har nemlig en høj nytteværdi som returpaller af den grund, at de kan genbenyttes på flere fragter, uden at den gode kvalitet falder. Tilmed kommer desuden, at transport ved hjælp af træemballage reducerer udledningen af kuldioxid forbundet med varetransportering med næsten 30 procent.

Plastpaller, derimod, fremstilles som regel som paller til engangsbrug af den årsag, at de ikke er lige så solide som europaller. Til gengæld er de betydeligt lettere, og de er derfor et fremragende valg til lufttransport, da der her er begrænsninger på den tilladte vægt af gods. De besidder endvidere den fordel, at plastpaller modsat træemballage ikke bliver mærket af vind og vejr, da dvs., at de konstant har samme vægt og størrelse, lige meget hvad enten der er regnvejr eller sol.

Det er heller ikke nødvendigt, at du udelader naturvenlighed, udelukkende fordi du vælger at benytte plastpaller og ikke europaller. Plastpallerne består nemlig af sprøjtestøbt plast, der er hundrede procent genbrugbart. Er det plastpaller eller europaller, som er bedst til lige præcis dit dit transportbehov? Det er helt afhængigt af, hvad du foretrækker.