Anskaffelse af nye gardiner

Står du ligesom jeg og skal bruge nogle gardiner? Jeg er just flyttet og har fundet ud af, at jeg skal fremfinde nogle gardiner. Gardiner får overvejende en til at tænke på tantes brugte, broderede gardiner, statiske samt misfarvede skabt af en menneskealders brug, desuden så uhåndterlige og ugennemsigtige, at de fjernede alt lys og luft fra vinduet. Da jeg rejste til en billig lejlighed i provinsen, var det pga dette nærmest ikke gardiner, som fyldte mine tanker. Jeg fandt ganske vist ret snildt ud af, at diverse mulighed for skjul er obligatorisk. Både fordi man vil slippe for sollys indenfor, og gerne for at skabe sig en privatsfære.

Indrømmet – på solskins- eller regndage, må gardiner haves, dertil nødvendigvis en markise også, for at terrassen kan anvendes. Heldigt nok er upraktiske og vægtige gardiner en helt forældet situation. Der findes ubegrænsede mængder af divergerende modeller af gardiner – rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, og utroligt nok gardiner, der miljøvenligt nedsætter din elregning. Dog findes der også en del, der må overvejes, når gardinerne købes. Hvilket rum samt vinduestype, diskuteres? Hvilken funktion skal dine gardiner have? Er der krav til betjeningen? Kontraster samt mønstre? Markiser produceres også i et kæmpe udvalg. Både som undvigelse fra solen, læ for vinden, afskærmning og tag. Om end det drejer sig om markiser eller gardiner, er det letteste egentlig at få besøg af en gardinforhandler, så kan du være sikker på, at du til slut har gardiner og markiser, der er skræddersyede til dig, samt på flotteste måde opfylder dine forventninger.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>