Aluminiumsprofiler er et optimalt valg til adskillige formål

Den øgede miljøbevidsthed har ført til, at aluminiumsprofiler , http://www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluminiumsprofiler/, har fået en position som det mest populære profilvalg indenfor de fleste brancher i nyere tid. Det skyldes ikke mindst, at metallet aluminium besidder en genanvendelighed på så godt som hundrede % foruden nogle attributter, som nedbringer forbrug af energikilder som blandt andet elektricitet og varme. Desuden er det muligt at fremstille individuelt designede alu profiler , http://www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/alu-profiler/, med lave startomkostninger og til fordelagtige priser uafhængigt af seriestørrelse.

Aluprofiler , http://www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluprofiler/, er et vellidt profilvalg til talrige formål såvel som brancher af en række grunde. De væsentligste af disse årsager er, at legeringer i aluminium er meget lette og har særdeles høje trækstyrker, der i de fleste tilfælde er op til det dobbelte af trækstyrken på øvrige metaller. Desuden har aluminiumsprofiler en optimal korrisionsbeskyttelse og en optimal elektrisk ledningsevne.

Aluminum har en signifikant formbarhed, som medfører, at det er muligt at producere aluprofiler uden energispild uagtet valg af forædlingsmetode og overfladebehandling. Med ekstruderingsteknikken kan man oven i købet integrere de krævede monteringsfunktioner direkte i det individuelle aluminiumsprofil, så det vil være problemfrit at montere. Det kan således lade sig gøre at specialfremstille aluminiumsprofilerne så de imødekommer de krav, som du har.

Hvis du får fremstillet alu profiler her på vores værksted, vil du altid få en skræddersyet profilløsning. Som firma prioriterer vi nemlig at kende til de mest avancerede muligheder ift. forædling af profiler i aluminium. Dertil producerer vores erfarne specialister det første eksemplar af din virksomheds specialdesignede aluminiumsprofiler inden for fem uger efter den dato, hvor du har accepteret den endelige profiltegning.